Huomenta täällä yritethään puottaa painoa ja muuttaa omia elämäntapoja. Jälkikasvulle ei samat evhäät taho kelvata ja jotenki kuitenki tuota jauhopeukaloa kutkuttaa aina välistä. Leipoa ei tohi ko siinä saattaapi käyä niin, että leipuri ei malta olla syömättä.
Rohkenimpa kuitenki tehä tämmösiä pannarimuffinsseja aamupalaksi jälkikasvulle. Tuoksut oli kyllä mahtavat ja kyllä oli vaikea olla syömättä, mutta eka tulikokkeesta selvitty kunnialla.
Ohje näihin löyty yhteishyvän sivuilta ja sinne pääsee täältä .
Mie jätin omenat ja kardemumman pois ja laitoin vaniljasokeria. Lapset popsi näitä ihan näin ja hillon kanssa.
Pannarimuffinssit
4 munaa
3 dl maitoa
3 dl vehnäjauhoja
2 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
n. 4 rkl sulaa voita
( muffinsivuokien voiteluun ja loput nakkasin taikinaan)
Riko munat kulhoon ja vatkaa rakenne rikki. Lisää maito ja kuivat aineet ja sekoita. Anna taikinan tekkeytyä n. 1/2 tuntia.
Voitele muffinssivuoan kupit.
Kaada taikinaa jokaiseen kuppiin yhteen kuppiin meni n.1 dl.
Paista uunissa 225* n. 30 min.
Nämä paistu kyllä äkäsemmin ja mulla tuliki aika tummia näistä.
Uunissa nämä meni ihan vallatomiksi ja tuli ihanan kuohkeita ja rapsakat pohjat. Aika mukava ehokas aamupalapöytään viikonloppuna ja tämän taikinan vois tehä edellisenä iltana valmiiksi ja aamulla uuniin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti